Der er altid en grund til at gå i kirke.

Den sidste søndag i september er ingen undtagelse. På denne dag er Løjt sogn med i det landsdækkende projekt ”Fyld Danmarks Kirker”, hvor vi håber, at så mange som muligt vil møde op og være med til at skabe større fokus på den almindelige gudstjeneste.

Projektet begyndte i 2009 på Lolland under navnet ”Fyld  Danmarks Kirker”. Det blev så stor en succes, at det nu er landsdækkende.

Her i sognet bakker vi op om ideen. Gudstjenesten er central for kirkens liv, og skal vi også have en kirke om hundrede år, er det vigtigt, at fortroligheden med netop gudstjenesten er stor.

Hjælp os, så den sidste søndag i september kan blive en festdag for hele sognet – og vær med til at fylde Løjt kirke til bristepunktet!

Efter gudstjenesten er der lidt at spise og drikke i Konfirmandhuset.