Hent programmet i Løjt kirkes våbenhus eller klik ind på kalenderen for at se, hvornår der er foredrag næste gang.

Aabenraa provstis hjemmeside er foredragene nærmere omtalt

Møderne finder sted i Havsteen-stuen ved Skt. Jørgens kirke, Kirkebakken 21, Aabenraa.

Ankomst kl. 10.00.

Foredrag kl. 10.20 - 12.00 (kort pause indlagt)
Frokost  kl. 12.00 - 13.00

Drøftelse kl. 13.00
Afslutning ca. kl. 14.00.

Pris for kaffe, foredrag og frokost er kr. 75,-  pr. gang.
Beløbet opkræves på mødet. Øl og vand kan købes.

Tilmelding, der nødvendig foretages senest torsdagen forinden til: Rasmus Callesen, rasmuscallesen@oncable.dk eller tlf. 74 62 19 39

Om kirkehøjskolen for Aabenraa provsti
Oprettelsen af  Kirkehøjskolen er sket i samarbejde med udvalget for Folkekirkens Skoletjeneste i Aabenraa Provsti. Kirke-skoleudvalget havde i længere tid arbejdet med tanken om at oprette en kirkehøjskole, da der fra nogle menighedsrådsmedlemmer omkring Skt. Jørgens kirke i Aabenraa kom en henvendelse herom. Tiden var nu moden til, at Folkekirkens skoletjeneste i Aabenraa provsti delte sig i to udvalg: et udvalg for kirke-skolesamarbejdet og et udvalg for kirkehøjskolen med henblik på foredrag om kristendom for voksne.

Kirkehøjskolen i Aabenraa Provsti blev stiftet på et møde i Kirkeladen i Bov i marts 2004. Udvalget består for nuværende af Kevin Ocksen Asmussen, Rasmus Callesen (kasserer), Mogens Fangel Damm, Lone Sarus Essendrop,  Jens Kvist (formand), Marlys Ann Uhrenholt.