Overvejer du dåb?

Dåb i folkekirken: Tryk her

Tillykke med dit barn! Overvejer du om dit barn skal døbes?

Læs folderen her

Dåb i Løjt kirke

Der aftales en dato for dåben med sognepræsten. Samtidig aftales en dag, hvor præsten kommer på besøg.

Her fortæller hun om, hvad det vil sige at blive døbt, og hun forklarer, hvordan dåben i kirken kommer til at forløbe.

Ved samme lejlighed modtager præsten navne og adresser på de faddere, man ønsker sig til barnedåben. Man vælger mindst 3 og højst 5 faddere.

Ved dåben i kirken udleveres barnets dåbsattest samt en børnebibel.

Dåben er en del af gudstjenesten og finder derfor sted på en søndag eller helligdag.

Der har været fremsat ønske om i særlige tilfælde at holde dåb om lørdagen.

Vi har ikke i Løjt personale til når som helst at holde gudstjeneste også om lørdagen.

Derfor har menighedsrådet besluttet, at der på fastlagte lørdage én gang i kvartalet kan tilbydes lørdagsdåb.

Datoerne vil blive indarbejdet i de ansattes arbejdsplaner og vil kunne findes på kirkens hjemmeside:

20. maj 2017

19. august 2017